fredag 8 januari 2010

Nightphotos 2010 8/1


Hässleholms kyrka


Hässleholms kyrka


Brand i filter på industrin Paroc i Hässleholm. Läs mer här

Konstateras kan så här i efterhand att ett stativ hade suttit fint och det är ju egentligen bara min lathet som gör att jag inte hämtat det. Kommentarer?

Big deal

Trygg-Hansa köper 80,8 procent av Sveland Sakförsäkringar AB för 137,7 miljoner kronor.

Tidigare majoritetsägare är Sveland Försäkringar Ömsesidigt (min arbetsgivare). Tretton fristående sparbanker kvarstår som minoritetsägare i bolaget.

– Avtalet med Trygg-Hansa ger oss en bra och långsiktig lösning och ett ännu bättre erbjudande som gynnar våra kunder, personal och samarbetspartners. Bägge parter kommer med starka kompetenser, och samtidigt är det extra spännande för vår personal att komma in i en stor internationell försäkringskoncern som Trygg-Hansas och dess moderbolag RSA, säger Anders Strand, vd i Sveland Sakförsäkringar, i ett pressmeddelande.

Distributionen genom sparbankerna kommer efter affären att förstärkas. Trygg-Hansa och Sveland Ömsesidigt kommer även att ingå ett distributionsavtal kring smådjursförsäkring.

Återstår att se hur ens anställning ser ut, men man ska inte ta ut något i förskott. (Större delen av innehållet är hämtat från Kristianstadsbladet)