tisdag 27 april 2010

Conspiration


Konspirationsteorier kring "Converse All Star" dojjan.

Borde tagits upp för länge sedan, men nu ser man effekten av reklamkuppen. Var och varannan går omkring i dessa fotdon. Senast jag var med om att så här många gick runt i dessa var omkring år 1988 när jag i femte klass.

Vem såg den egentligen? Inte jag. Gjorde du?
Jag läste om den en eller två dagar efteråt på någon av alla kvällstidningars hemsidor. Vilka var det som såg den då? Var det kvällstidningarna eller var det rent utav SVT som såg den.

Min teori:
Självklart såg företaget bakom Converse All Star dojjan till att vi alla såg den.....SEN! Jag vill hävda att hade inte kvällstidningarna skrivit om detta hade väldigt få sett den och då hade inte så många mer än möjligtvis Annas fans gått runt i den. Frågan är bara vem som tjänade storkovan på detta, var det kvällstidningarna som fick pröjs för att skriva om det - dvs de informerade inkompetent personal på SVT att uppmärksamma att detta måste vara en reklamkupp. Eller var det så att personalen på SVT alt. SVT fick pröjs av tillverkaren att höja på ögonbrynen för denn kupp?

I slutänden är det självklart Convers som tjänar mest, men jag tror det ligger en konspiration bakom. Vi såg dem ju inte för Guds skull i direktsändningen!

Vill du virka dina egna Converse? Kolla här!

torsdag 22 april 2010

Cats for sale


Har du möjlighet att ta hand om en eller två katter?

Detta är Tösen är född 20070703 och Maja är född 20090307 och båda är steriliserade och vaccinerade. De är innekatter och har i stort sett bara varit inomhus i lägenhet men skulle säkert inte ha nåt emot att komma ut lite. De är så väluppfostrade som en katt kan bli och är väldigt sociala!

Dessa katter måste tyvärr hitta ett annat hem då matte ska flytta till sin pojkvän och han är allergisk mot pälsdjur.

Hör av dig till Margita 0709-827476 om du vill se fler bilder eller komma och hälsa på dem.

Nomination


Ja, nu är det snart dax. Jag blir Gud, det visste ni inte va?
Att bli utnämnd till Gud, vad innebär det? Blir jag som Jim Carrey i "Bruce den allsmäktige", Gud vad härligt. Jag vill prova detta.
Snälla gör mig till Gud i alla fall för en dag!

tisdag 20 april 2010

Snow in April


Suck! Snöblandat regn ikväll och man ska försöka ha det lite trevlig med scouterna. Blir att ta på båda mössa och långkallingar.

Vart tog våren vägen?

söndag 18 april 2010

What's free?


Surfade lite grann och såg denna textrader på Apollos hemsida för ett specifikt hotell.

Snälla hjälp mig, vad är det som är gratis?

torsdag 15 april 2010

Poor SJ

Från och med ikväll får vi inte flyga i och över Sverige pga vulkanutbrottet på Island. Media skrämmer upp oss med att det kan pågå i månader.
Då är det väl dags för massmedia igen att gnälla på SJ när alla vill åka tåg istället för flyg när de ställs in.
Pinsamt om de kommer att hacka på SJ! Jag säger inte att det blir så, men kvällstidningarna brukar inte ha något vettigt att skriva om. Vi får väl se om jag får rätt eller inte.

"Ullared" makes TV-comeback

"Ullared" är Kanal 5:s genom tiderna mest framgångsrika program, med ett snitt på knappt en miljon tv-tittare per program. Nu har det bestämts att det ska spelas in nya avsnitt och jag kommer, tillsammans med den övriga miljonen tittare, att sitta spikad framför TV:n när det hela drar igång.

Ge-Kås har tagit fram lite "profil"-prylar och frågan är om de lyckas hitta någon ny Kjell, men jag tror han är svårslagen.

Här är "profil"-produkterna (tyvärr inga bilder):

MORGAN-örngott
MORGAN-t-shirt
MORGAN-mugg
KJELL-tändvätska
KJELL-tändpinnar
KJELL-skohorn
KJELL- solglasögon

Used plasma

Är du på jakt efter en billig stor plasma-TV? 300 kr låter som ett vettigt pris eller hur?

Denna TV:n ser dock ut som det har gjort sitt. Spara pengar, låt bli att ringa på annonsen.

måndag 12 april 2010

Great Danish songs

Det började så här....(en ren tillfällighet för ca fyra år sedan på bussen hem från Tysklandsresan till Wolfsburg satt jag och lyssnade på radio i mobilen)

Ta dig tid att lyssna!



...intresset för dansk musik. Här är några till. Hoppas de passar.







Så här började det kanske egentligen någon gång på 80-talet.



Det bedste til sidst

One step ahead


Det tar sig. Inte så långt kvar. Och nu börjar jag verkligen längta enormt efter mötet med vårt lilla sparkande liv där inne.

Vad tror du, en Marie eller Kasper?

Delivery from abroad


Tack, tack, tack! Vilken härlig kollega man har.
Idag fick jag en påse levererad direkt från London med nytt te av Gita med M. Den ena smaken har ju mina underbara vänner E och D tidigare givit mig, men nu fick jag en ny förpackning och dessutom en ny spännande smak "Hallon, jordgubb, loganbär".

För dig som inte vet vad loganbär är så är det samma bär som boysenbär dvs en korsning mellan björnbär och hallon.

lördag 10 april 2010